UNIDENT PLUS este o societate romaneasca, importator si distribuitor de produse si echipamente stomatologice.

Inovatia si calitatea sunt principalele caracteristici ale produselor pe care le comercializam, oferind astfel clientilor nostri servicii de inalta calitate in cele mai bune conditii.

Tratam fiecare client cu o atitudine pozitiva si responsabila, deoarece constientizam faptul ca doar astfel vom avea o colaborare ferma si eficienta.

Scopul nostru principal este de a promova distributia echipamentelor stomatologice bazate pe tehnologii moderne, oferind preturi competitive si garantand calitatea produselor noastre.

Credem in solutii inovatoare si de buna calitate, de aceea selectam cu grija si responsabilitate fiecare produs pe care il aducem mai aproape de medicii dentisti din Romania.

 
Stim ca grija dvs pentru pacienti este cea mai importanta. Stim ca vreti sa oferiti servicii fara cusur si experiente pozitive fiecarui pacient care va calca pragul cabinetului. Aceasta presupune multa experienta, tehnologii moderne si, de ce nu, un profesionist ce emana incredere, cu atitudine blanda si maini cu miscari atente si precise.
 
De cele mai multe ori toate cele trei ingrediente sunt interdependente, tehnologiile te ajuta sa decantezi esenta experientei, sa economisesti timp si ajuta ca interventia sa fie mai blanda.
 
Noi intelegem pe deplin aceasta preocupare a dvs de a oferi tot ce este mai bun pacientilor, de aceea iti aducem mai aproape tehnologia la pachet cu:
- preț avantajos
- solutii flexibile de plata
- training specializat
 
Oferim solutii stomatologice complete!