Produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat vor fi expediate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Expedierea comenzii la punctele de livrare din Bucuresti se face in intervalele orare listate la finalizarea comenzii ferme, valabile in timpul programului cu publicul al magazinului online.


Magazinul unidentplus.ro foloseste firmele de curierati Fan Curier, DPD pentru livrarile interne si TNT pentru livrarile internationale.

LIVRARE

Transport gratuit pentru București.

Pentru restul orașelor, transportul este gratuit la cumpărături de peste 300 lei!

Pentru orice comanda sub pragul minim de 300 de lei se percepe o suma fixa de 20 de lei pentru transport, in aria de acoperire a firmelor de curierat, care se va regasi pe factura cu produsele comandate!

Va rugam sa verificati integralitatea pachetelor primite prin firma de curierat si daca este cazul sa semnalati eventuale deteriorari prin intocmirea unui proces-verbal de constatare cu agentul firmei de curierat.

Va rugam sa va asigurati ca ati primit dovada platii de la agentul firmei de curierat in cazul achitarii comenzii prin plata ramburs.

Pentru livrarile nationale firmele de curierat garanteaza efectuarea transportului in maxim 24 ore de la expediere catre orice localitate.